WILT U WETEN HOE U BITDEFENDER ANTIVIRUS BIJ DE OPSTART STOPPEN?

 Matige opstarttijd is een van de meest voorkomende problemen die Bitdefender-antivirusgebruikers tegenkomen tijdens het werken met hun pc. Dit probleem treedt normaal gesproken op als gevolg van overmatige projecten die proberen te stapelen in de richting van het opstarten. Als u merkt dat uw antivirusprogramma langzamer werkt wanneer u aan het werk bent, moet u voorkomen dat het opstapelt bij het opstarten van uw pc door het te verzwakken.

Om op een gemakkelijke manier de nodige richtlijnen te ontvangen, kunt u ons Bitdefender contact bellen. Onze specialisten zullen u de vereiste informatie in een uiterst eenvoudig dialect verstrekken om deze procedure voor u eenvoudiger te maken.

Als u wilt weten hoe u de Bitdefender-antivirus bij het opstarten kunt stoppen, kunt u op elk moment contact opnemen met onze technische dienst van Bitdefender. U heeft ook de mogelijkheid om de procedure zelf uit te proberen, aangezien het helemaal geen complexe taak is. Volg de onderstaande richtlijnen om te weten hoe u het zelf kunt doen:

  1. Ga naar de Start-knop.
  2. Open het dialoogvenster Uitvoeren.
  3. Typ 'msconfig' in het zoekvak en klik op OK.

Op deze manier wordt het venster Hulpprogramma voor systeemconfiguratie geopend. Voor het geval u er geen toegang toe kunt krijgen, neem dan contact op met onze Bitdefender-klantendienst voor onmiddellijk en betrouwbaar advies.

  1. Klik op de knop 'Opstarten' in dit hulpprogramma.
  2. Zoek naar 'C: \ Program Files \ Bitdefender'.
  3. Schakel het selectievakje naast Bitdefender antivirus uit en druk op OK.
  4. Sluit het venster Hulpprogramma voor systeemconfiguratie.
  5. Start uw computersysteem opnieuw op.

Wanneer uw computer opnieuw opstart, wordt het hulpprogramma voor systeemconfiguratie geladen.

  • .      Tik op het vakje naast 'Dit bericht niet weergeven of het hulpprogramma voor systeemconfiguratie starten als het venster start'.
  • .     Klik op de knop OK om te voorkomen dat het hulpprogramma elke keer dat u de computer aanzet, wordt uitgevoerd.

Als u problemen ondervindt bij het volgen van deze procedure en u wilt een aantal alternatieve richtlijnen, dan staat onze Bitdefender contact belgie altijd tot uw dienst. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning en we zullen u binnen een bepaalde tijd de nodige ondersteuning bieden.

Het enige dat u hoeft te doen, is uw technische problemen melden bij ons ondersteuningsteam en zij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Comments